O meni

MarioLAB – VODEĆA PRIVATNA PRAKSA ZA LIJEČENJE I ZDRAVSTVENU EDUKACIJU U HRVATSKOJ!

Osnovani smo 2009. godine u Valpovu. 2020 godine otvaramo novu zgradu i centar s najmodernijim svjetskim metodama za liječenje i rehabilitaciju naših pacijenata te radimo posebne programe prirodnih liječenja za sve najteže bolesti modernog čovjeka. Specijalizirani smo za liječenje akutnih i kroničnih, ortopedskih, neuroloških, degenerativnih, reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda. Koristimo strogo individualan
pristup u radu s našim pacijentima.

Nama su naši korisnici uvijek na prvom mjestu. Oni ne dobivaju samo najbolju
šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova. Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju naš medicinski kadar prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru. U praksi radi visoko specijalizirani kadar s preko 23 godina iskustva rada s pacijentima. Zato s ponosom možemo reći da smo svih godina rada našeg centra imamo privilegiju raditi s pacijentima ne samo iz Hrvatske nego i 60 zemalja svijeta”.

Imaš pitanje, komentar ili prijedlog? 

Javi nam se! Pošalji nam upit putem kontakt forme i odgovorit ćemo ti čim prije. 

MarioLAB PROGRAMI LIJEČENJA :

Svojim pacijentima, osim VRHUNSKIH TERAPIJA, pružamo POSEBNO PRILAGOĐENE PROGRAME PRIRODNOG LIJEČENJA.PROGRAMI uključuju edukaciju o NAJZDRAVIJIM REŽIMIMA PREHRANE, INFORMACIJE O BOLESTIMA i najboljim načinima korištenja DODATAKA PREHRANI koji omogućuju TRAJNO I SIGURNO LIJEČENJE.

Naši centri

Valpovo

Adresa: Ul. Matije Gupca 37, 31550, Valpovo

Radno vrijeme:

Pon – Pet 08,00 – 19,00

Sub: 08,00 – 12,00

Telefon: 098 917 9200

 

 

Zagreb

Adresa: Oreškovićeva ul. 1, 10000, Zagreb

Radno vrijeme:

Pon – Pet 08,00 – 19,00

Sub: 08,00 – 12,00

Telefon: 098 917 9200

 

 

Translate »